Kedves Vásárló!

Webshopunk a ma ismert legmodernebb fizetési rendszert alkalmazza, mellyel ön a lehető leggyorsabban és a lehető legnagyobb biztonságban fizethet az OTP Bank Simple Pay rendszerén keresztül. 

  Bankkártyáját használva Ön a legnagyobb biztonságban van, amikor oldalunk átirányítja önt a Simple Pay központi rendszerébe, ott kitöltve a megfelelő sorokat, a pontos adatokat figyelmesen leellenőrizve, véglegesítheti fizetését. Ezt követően a rendszer automatikusan visszairányítja webshopunkba. Ezzel párhuzamosan az ön e-mail fiókjába érkezik egy visszaigazolás a megrendelésről és az ahhoz tartozó fizetés tényéről. Bankkártyája adatai a legnagyobb biztonságban vannak fizetés közben!!! Simple Pay rendszerében lehetősége van saját fizetési fiókot létrehozni. Saját tapasztalatunk szerint ez nagyon egyszerűvé teszi a mindenkori vásárlást a Simple Pay rendszerében, ráadásul a mindenkori vásárlások visszanézhetők és listázhatók. A rendszer biztonsága a ma ismert legnagyobb fokú, nemzetközileg is példaértékű!

Weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén logisztikai partnereink lehetőséget biztosítanak önnek csomagátvételkor az ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI KÉZBESÍTÉSRE. Érthető okokból ez a lehetőség utánvételes fizetés esetén nem kivitelezhető.

Természetesen lehetősége van utánvételes fizetéssel kérni csomagját, de ez a fizetési mód költséggel jár, annak díját mindig megtalálja a fizetési összesítőn, még a vásárlás véglegesítése előtt.

 Amennyiben személyes átvételt választ a webshop átvételi pontján, akkor annak semmilyen plusz költsége nincs. Átvételi pontunkon fizethet készpénzzel és bankkártyával egyaránt.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!