Köszöntjük webshopunkban!

Cégünk családi hagyományként elkötelezett az elegáns női öltözködés mindenkori igényeinek kiszolgálásban. Több évtizedes tapasztalatunk van a szakma egészét átölelő, annak minden elemét tartalmazó ismeretekben. Elhívatottak vagyunk a tekintetben, hogy a mindenkori igényeknek megfelelően állítsuk össze kínálatunkat, melyből véleményünk szerint sohasem hiányozhat a nőies vonalak megjelenése, megfűszerezve némi eleganciával. Szerintünk ezek az egyedi öltözködés alapvető fontosságú részei.

Webshopunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy azokat a darabokat kínáljuk, melyek a mindennapok egyhangúságát picit felélénkítik, de mégis tökéletesen illeszkednek a hétköznapok igényeihez. Viselésük legyen kényelmes, vonaluk legyen nőies, kezelésük legyen minél könnyebb és egyszerűbb. Ugyanakkor egy fontos alkalom, vagy ünnep kapcsán is kifogástalan darabok legyenek, sőt egyes modellek e tekintetben legyenek egyfajta mértékadók.

Válogasson bátran az oldalsó termékkategóriákból és találjon rá kedvencére! Fontos, hogy a mérettáblázat alapján mindig az önnek megfelelő méretet válassza ki, majd a terméket/termékeket kosárba téve kövesse a pár lépcsős megrendelési folyamatot. Reméljük elégedett lesz kínálatunkkal és gyakran benéz hozzánk! Ahogy az elmúlt 40 évben folyamatosan, úgy most is azon vagyunk, hogy Önt a lehető legtökéletesebben kiszolgáljuk. Rendszerünket ezen szempontokat figyelembe véve alakítottuk ki. Úgy építettük fel, hogy ennek fontossága alapvető szempont, ugyanakkor a kor elvárásainak is megfelelő. Gyors, egyszerű és könnyen érthető. Ezzel párhuzamosan múltunk arra kötelez, hogy a legjobb kiszolgálást kapja ebben a modern formában is. Mi továbbra is Önért vagyunk!
Bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal írásban: contessa.info@gmail.com

Üdvözlettel:

Contessa Divatsegéd