Kedves Vásárló!

Webshopunkban két lehetőség van a termék átvételére.

Saját átvételi pontunkat akkor ajánljuk, ha Budapest belvárosa önnek könnyen megközelíthető. Itt hétköznap 10-18 óra  között, külön díj fizetése nélkül átveheti rendelését és fizethet készpénzzel valamint kártyával is.

Amennyiben a vásárolt terméket egy megadott címre kéri, akkor cégünk a GLS futárszolgálattal juttatja el azt Önhöz. Cégünk olyan szerződét kötött mely az ön érdekeit a lehető legnagyobb mértékben szolgálja, kényelmes és nagyon jó ár-érték arányban van. A megrendelés menete közben tudja kiválasztani a csomagküldés lehetőséget, ezt követően kell megadnia a pontos szállítási címet (kérjük olvassa át és elenőrizze le mindig a megadott adatokat). A megrendelést véglegesítve először egy automatikus e-mailt kap fiókjába a rendelés tényéről. Majd ezt követően a lehető leghamarabb kap pontos visszaigazolást a megrendelésről és a feladásról e-mail címére agy újabb levélben. 


Utánvétel:

Az áru átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés.

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és megkapja a csomag a csomagazonosítóját.

5. A GLS futárnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben vagy kártyával kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

Az UTÁNVÉTELLEL történő szállítási  díja: 2150 Ft 

 

Bankkártyás fizetés:

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és megkapja a csomag a csomagazonosítóját.

4. A GLS futárnak a csomag megérkezésekor semmit nem kell fizetnie, mert már előre kifizette az áru értékét és a szállítás díját bankkártyával  a Simple alkalmazáson keresztül.

Bankkártyás fizetés esetén a szállítás díja: 1550Ft

Ingyenes szállítás:

- 20000Ft  feletti vásárlás esetén a szállítás  INGYENES

- a megrendelt terméket személyesen is átveheti, átvételi

  pontunkon: 1061 Budapest, Andrássy út 49.  Princess Kft. címen.

  Ebben az esetben nincs szállítási díj!

  Az átvételi ponton nincs lehetősége a megrendelt terméket 

  felpróbálni! 

 
 

SZÁLLÍTÁS:

A szállítást szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálat végzi. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol hétköznap 8 és 16 óra között át tudja venni a csomagot Ön, vagy megbízottja (pl. munkahely ha nem tartózkodik otthon).
 

Szállítási határidő: Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy készleten lévő termékek esetén a szállítási határidőnk 2 munkanap, külső üzleteinkből érkező termék esetén 3 munkanap, de maximum 7 munkanap.