Kedves Vásárló!

Webshopunkban két lehetőség van a termék átvételére.

Saját átvételi pontunkat akkor ajánljuk, ha Budapest belvárosa önnek könnyen megközelíthető. Itt hétköznap 10-18 óra és szombaton 10-14 között, külön díj fizetése nélkül veheti át rendelését és lehetősége van készpénzzel valamint kártyával is fizetni átvételkor.

Amennyiben a vásárolt terméket egy megadott címre kéri, akkor cégünk a Foxpost futárszolgálattal juttatja el önhöz. A Foxpost munkatársa e-mailben, vagy sms-ben fog önnek küldeni értesítőt a várható kézbesítés időpontjáról 2 órás idősávra szűkítve. Lehetősége van ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítésre, de csak abban az esetben, ha bankkártyás fizetést választ oldalunkon.  A megrendelés menete közben tudja kiválasztani a fizetési módot, valamint a csomagküldést mint lehetőséget. Ezt követően kell megadnia a pontos szállítási címet (kérjük olvassa át és ellenőrizze le mindig a megadott adatokat). A megrendelést véglegesítve először egy automatikus e-mailt kap fiókjába a rendelés tényéről. Majd ezt követően a lehető leghamarabb kap pontos visszaigazolást a megrendelésről és a feladásról e-mail címére egy újabb levélben. 


Utánvétel:

Az áru átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés.

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és a kiszállítandó csomag megkapja a csomagazonosítóját.

5. A  futárnak a csomag megérkezésekor kell kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

Az UTÁNVÉTELLEL történő szállítási  díja: 2550 Ft 

 

Bankkártyás fizetés:

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és megkapja a csomag a csomagazonosítóját.

4. A futár ÉRINTÉS NÉLKÜL átadja önnek a csomagot, hiszen előre kifizette az áru értékét és a szállítási díjat bankkártyával már a megrendeléskor.

Bankkártyás fizetés esetén a szállítás díja: 1950Ft

Ingyenes szállítás:

- 25000Ft  feletti vásárlás esetén a szállítás  INGYENES

- bármely értékű megrendelt termék ingyenes átvehető átvételi

  pontunkon: PRINCESS DIVAT - 1061 Budapest, Andrássy út 49.  címen.

  Ebben az esetben nincs szállítási díj!

  Az átvételi pontunkon a rendelt termék nyitvatartási időben vehető át, 

  hétköznap 10-18 óráig

  szombaton 10-14 óráig

  Az átvételi pontunkon lehetősége van akár felpróbálni is a terméket,

  de akkor a vásárlás már nem minősül internetes vásárlásnak. 

 
 

SZÁLLÍTÁS:

A szállítást logisztikai partnerünk, a Foxpost Zrt. végzi. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol hétköznap 8 és 17 óra között át tudja venni a csomagot Ön, vagy megbízottja (pl. munkahely ha nem tartózkodik otthon).
 

Szállítási határidő: Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy készleten lévő termékek esetén a szállítási határidőnk 2-3 munkanap, külső üzleteinkből érkező termék esetén 3-5 munkanap, de maximum 7 munkanap.