Previous

Tünde blézer kapcsos fekete

Tünde blézer kapcsos sötétkék

 • Gyártó: Top Mode
  Cikkszám: 1468 Blézer Tünde kapcsos sötétkék
  Elérhető: Raktáron
 • 22 500 Ft
  Nettó ár: 17 717 Ft

  Lehetséges választások

  Elegáns rövid blézer gallér nélküli fazonnal lágy zsorzsett szövetből. Hossza éppen derék alá ér, ezért nagyon jól hordható szoknyával vagy nadrággal, de igazából egy ruha hosszabb bolerójaként, vagy blézereként a legkedveltebb kiegészítő. Letisztult fazonjának és apró kapcsos megoldásának köszönhetően nincs az a blúz vagy ruha amelyhez ne lenne tökéletes kiegészítő. Laza zsorzsett anyaga lágyan követi a test vonalát, de mégis elegáns esést biztosít, összhatásában nagyon igényes képet mutat.  Ujja hossza 3/4-es és igény szerint akár felhajtható mandzsettának az alsó 5 cm, melyet sokan szeretnek, mivel teret hagy egy szép ékszernek.
    Kifejezetten azoknak ajánljuk akik nem túl hangsúlyos kiegészítőt keresnek egy koktélruhához vagy egy szép blúzhoz. Megfelelően párosítva egy tökéletes kosztüm, vagy egy alkalmi komplé összhatását kelti. Széles szín-, és méretválasztékban tartjuk állandó kínálatunk részeként. Mindig megtalálja nálunk az aktuális szezonnak megfelelő színben épp úgy, mint az alapszínekben.
    Tisztítása akár otthon is megoldható, mosható kézzel, vagy kímélő gépi mosással. A hangsúly inkább a vasaláson van, bár anyaga egyáltalán nem gyűrődik, de egy mosás után azért szükséges lehet átgőzölni, melyet a bélés oldaláról szigorúan tilos elvégezni, mivel azt a forró vasaló kiégetheti. Kizárólag a színéről egy vizes ruhán keresztül tudja átgőzölni, akinek van nagy teljesítményű gőzölője az ráérintés nélkül, 5 cm távolságból átgőzölheti vele.

  Kedvenc termék azok körében akik sokat utaznak, mert vállfára akasztás után pár órát követően kirúgja magát.

  Anyaga: 100% poliészter (zsorzsett !!!) 

  KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A MÉRETEIT A TERMÉK ALATT TALÁLHATÓ MÉRETTÁBLÁZAT ALAPJÁN!
  MINDEN TERMÉKÜNK MÉRETEZÉSE ELTÉRŐ LEHET!