Gyászruha

Szeretteink elvesztése pótolhatatlan fájdalom, épp ezért hagyományosan a fekete gyászruha viselése, vagy a fekete-fehér ruha az, ami leginkább közvetíti fájdalmunk. Gyászruha kínálatunkkal igyekszünk segíteni abban, hogy az alkalomhoz illő, de mégis a saját igényeinek megfelelő ruhadarabot megtalálja. Legyen az csak egy egyszerű fekete póló, vagy fekete szoknya, esetleg egy fekete nadrág, vagy épp egy sokkal komolyabb alkalmi gyászruha, kínálatunkban mind megtalálja. Fekete alkalmi ruhák, fekete koktélruhák, fekete blézerek, szezonálisan fekete szövetkabátok széles kínálatát igyekszünk tartani folyamatosan. Természetesen tudjuk, hogy a fekete-fehér ruha ugyanúgy fontos annak aki gyászruhát keres, sokan kifejezetten azt képzelik el a megfelelő gyászruha kapcsán. Épp ezért a fekete-fehér ruhák is fontos részét képzik kínálatunknak, melyeket szintén ide gyűjtöttünk, egy közös helyre. 

Ugyanakkor a fekete ruha és a fekete-fehér ruha kombináció fontos része a női üzleti ruha kínálatunknak. Üzleti kosztüm kínálatunk mindig is prioritás volt részünkről. Azonban mára már kevésbé preferált egy egységes kosztüm a mai modern női üzleti öltözködés eleganciájában, helyette inkább laza és praktikus darabokat keres mindenki. Egy sima póló egy elegánsabb fekete blézerrel, vagy egy szép mintás fekete-fehér blúz fekete szoknyával, vagy akár a letisztult kis fekete ruha sokak számára elegendő viselet a modern üzletasszony számára, de gyakran válasszák ezeket a termékeket egy elegáns állásinterjú ruha letisztult részeként. Mint tudjuk az első benyomás különösen fontos, épp ezért óriási a szerepe a megfelelő állásinterjú ruha kiválasztásának. Tudjuk mennyire fontos, épp ezért ezek a termékek a női üzleti ruha alap darabjai kínálatunkban, melyekből igyekszünk folyamatosan változó kínálatot tartani. Számunkra ugyanakkor nagyon fontos az egyedi megjelenés, épp ezért van jelen folyamatosan az egyedi női üzleti ruha kínálatunk különösen széles választékkal. Egy letisztult fekete női üzleti ruha különleges fazonnal, vagy egy egyedi fekete-fehér üzleti ruha a megjelenés fontos eleme lehet akkor is amikor nem is gondolnánk. Hisz egy különleges darab, az üzletasszony megjelenésének fontos eleme. Az igazán jó üzletasszony ruha egyszerre tükröz határozottságot, eleganciát és nőiességet.

Kedvelt  minta a fekete-fehér pettyes ruha megjelenése. Ami gyakran alapmodell a női üzleti ruha kínálatunkban, a maga klasszikus megjelenésével, mégis folyamatos megújulásával. Elképesztően hangsúlyos tud lenni a pettyek mérete, vagy áttörtsége, melyek különlegesebbnél különlegesebb egyedi pettyes kombinációként jelennek meg és emelik a mindenkori női üzleti öltözködés báját. Hasonló mértékben kedvelt a fekete-fehér csíkos ruha kombináció, mely jóval határozottabb összképet mutat, ugyanakkor a különlegesen kombinált vonalak kiemelik a nőies megjelenés jelentőségét. A csíkos ruha a női üzleti ruha kínálat egyik folyton változó darabja, kombinációs lehetősége szinte határtalan, minden egyes darab egyedi és különleges. Állandó, ugyanakkor folyton megújuló minta az üzletasszony ruha kínálatunkban. A fekete-fehér virágminta célja a romantika és nőiesség beemelése a női üzleti ruha kínálatunkba. Úgy gondoljuk, hogy a határozott megjelenés kiválóan ötvözhető némi érzékiséggel az üzletasszony ruhák terén is. Egy fekete-fehér apró virágminta gyengédséget és közvetlenséget sugall, egy határozottabb nagyobb virágminta a modern nőiességet és határozottságot támogatja az üzleti életben. Nagyon kedvelt virágminták a stilizált, rajzos fekete-fehér minták, melyek a jelenlegi modern üzletasszony ruha és fekete-fehér ruha kínálatunk egyik legkülönlegesebb darabjai.

Válogasson a contessa webáruház gyászruha és fekete-fehér ruha kínálatából, melyeket megtalál PRINCESS DIVAT üzletünkben. Budapesten az Andrássy út 49. sz. alatt gyászruha bolt Budapest. Kínálatunkat nem csak fekete gyászruhák és fekete-fehér ruhák képzik, de sok terméket kínálunk ebben a konkrét termékcsoportban. Bőséges modellválasztékkal és ami talán attól is fontosabb, óriási méretválasztékkal állunk folyamatosan a vásárlók rendelkezésére.  Válogasson webáruházunkban, vagy jöjjön el hozzánk!


Rendezés:
Listázás:

Anka póló fekete-fehér

Hosszított vonalú elasztikus póló fekete-fehér mintával, dekoratív szabásvonallal, álló gallérral. A..
11 900 Ft

Barbara ruha galléros fekete

Elasztikus, nagyon kényelmes anyagú galléros ruha. Szűk fazonú, jól szabott, divatos, modern al..
29 900 Ft

Carla póló csipkés fekete

Egyenes vonalú póló fekete színben. Csipkével díszített. Egyszerű, jól használható darab alkalomra é..
7 500 Ft

Edina ruha fekete

Enyhén karcsúsított fazonú, elasztikus anyagú elegáns ruha. Letisztult vonalak, pici csat és hajtás ..
19 800 Ft

Edina ruha fekete pettyes

Enyhén karcsúsított vonalú, elasztikus ruha. Az ujja muszlin, alján két fodor díszítés található, am..
19 800 Ft

Edina ruha fekete-fehér mintás

Enyhén karcsúsított vonalú, elasztikus ruha. Az ujja muszlin, alján két fodor díszítés található, am..
17 500 Ft

Ibolya gyapjúszövet kabát 1 gombos, levehető sálgalléros fekete

Gyönyörű vonalú, karcsúsított, vatelinnel bélelt gyapjúszövet téli kabát. Csípő alá érő hosszúságú, ..
41 500 Ft

Ibolya gyapjúszövet kabát fekete hétnyolcados

Gyönyörű vonalú, karcsúsított, vatelinnel bélelt szövet téli kabát. Hétnyolcados hosszúságú, gyönyör..
64 900 Ft

Ibolya kapucnis gyapjúszövet téli kabát fekete

Gyönyörű vonalú, karcsúsított, vatelinnel bélelt gyapjúszövet téli kabát. Féllábszárig érő hosszússá..
44 900 Ft

Ibolya levehető kapucnis gyapjúszövet télikabát fekete

Gyönyörű vonalú, karcsúsított, vatelinnel bélelt gyapjúszövet télikabát. Térdig érő hosszússágú, gyö..
44 900 Ft

Ibolya levehető szőrmegalléros gyapjúszövet téli kabát fekete

Gyönyörű vonalú, karcsúsított, vatelinnel bélelt gyapjúszövet téli kabát. Térdig érő hosszússágú, gy..
44 900 Ft

Ibolya rövid levehető szőrmegalléros gyapjúszövet kabát fekete

Gyönyörű vonalú, enyhén karcsúsított, vatelinnel bélelt gyapjúszövet téli kabát. Térdig érő hosszúsá..
42 500 Ft

Imola ruha hullám betéttel

Karcsúsított vonalú ruha önmagában szövött fekete-fehér mintázattal, elején nagyon dekoratív hullám ..
19 800 Ft 14 500 Ft

Ivett nadrág hosszú fekete vastag téli

Elasztikus anyagú, vastag, bolyhosított anyagú, téli, hosszú nadrág, gumis derékrésszel. Anyaga nagy..
9 990 Ft

Ivett nadrág hosszú fekete vékony

Elasztikus anyagú, vékony, hosszú nadrág, gumis derékrésszel. Anyaga nagyon kényelmes és elasztikus,..
9 990 Ft
Listázás:
Tételek: 1 - 15 / 53 (4 oldal)