Első élmények az online kereskedelemben.


Bármennyire is tapasztaltak vagyunk a szakmában és akárhány évtized is áll mögöttünk a női ruha kereskedelem terén, egy új dolog új feladatokat ró ránk, melyek új elvárásokat követelnek tőlünk, amik aztán új élményeket generálnak számunkra. 


Szép ruhákat, blúzokat, blézereket, szoknyákat, nadrágokat eladni úgy hogy az érdeklődő megpróbálja, nyilván könnyebb faladat mint egy webáruházon keresztül online. Hisz a próba sosem csal, az megmutatja az adott ruhadarab minden erényét. Szinte kivétel nélkül a vásárló érzi és látja melyik a neki való darab. Persze, ha több is jól áll az már lehet egy nehéz, de mégis kellemes feladat, hogy melyik az igazi? Olyankor aztán a ruha kisugárzása és az személlyel való egyesülése a meghatározó és döntő érv általában.

   Ugyanezt az élményt létrehozni a távolból, próba nélkül, számunkra új feladat volt mindenképpen.  Az érdeklődők és vásárlók bizalma egyértelmű választ ad számunkra, hogy a ruhák szépsége átmegy a monitor túloldalára. Igyekeztünk a szolgáltatások minőségét is ehhez mérten egy magasabb szintre emelni és tudjuk mennyire fontos az egyszerűség az egyszerű kezelhetőség. Nem utolsó sorba tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos a hitelesség. Úgy érezzük minden tájékoztatás melyet adunk egybevág, egy irányba mutat és ezáltal a vásárló minden fontos információval rendelkezik ahhoz, hogy egy szép ruhába beleszeressen, arról tájékozódjon alaposan, majd átgondolva azt rendeljen is. Ami talán ezektől is fontosabb, hogy aztán amikor kézhez veszi, maximálisan elégedett legyen! Számunkra a vásárló elégedettsége a siker. 


Úgy érezzük bár még csak pár apró lépés van mögöttünk a női ruhák online kereskedelmében, mégis hatalmas eredményt értünk el. Olyan eredményt mely egy gazdasági szakembernek talán apróság, nekünk viszont a legtöbb, a hitelesség mentén elért bizalom és siker! Mi pont ezt szerettük volna és a jövőben ezt a sikert szeretnénk kiszélesíteni, hogy az egész ország területén, minden hölgyhöz eljusson, ne csak egy szűkebb réteghez, aki el tud jönni üzletünkbe.


Mint minden dologban, ebben is mindig fejlődni kell. Mi már természetesen tudjuk is, hogy milyen apróságokon fogunk változtatni annak érdekében, hogy még jobbak legyünk, hogy még több érdeklődő ismerje meg azt amit képviselünk a női ruházkodás terén. Jön az ősz és mi már most látjuk milyen szép mintás blézerek, elasztikus női nadrágok, női kosztümök, elegáns női szoknyák, mintás blúzok, kényelmes tunikák és nem utolsó sorban elasztikus pamut ruhák fogják elárasztani  webáruházunkat. 


Köszönjük szépen mindenkinek a kezdeti biztatást és bizalmat!  


Contessa ősszel is, figyelje websopunkat !!!

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*