Ősszel is légy Contessa !


Szerintünk ősszel is akkor vagy a legcsinosabb, ha a nőies vonalakat emeled ki. Egy kényelemes anyagú, dekoratív blúz egyenes szoknyával, vagy egy lágyan bővülő vonalú tunika érdekes mintával és loknis szoknyával, vagy egy komfortos pamut ruha őszi színekkel. Persze egy lezser kardigán mindig jól jön valami érdekes színben vagy egyedi kötéssel, de alatta legyen mindig valami nőies. Sokszor ősszel hajlamosak vagyunk az öltözködésünket picit leegyszerűsíteni, pedig a színek ilyenkor sokkal határozottabbak, amivel nagyon jól ki lehet hangsúlyozni azt ami számunkra előnyös. Egy különleges őszi blézer, ami manapság a legkeresettebb termék nálunk, igazán tökéletes megoldás, hiszen általa úgy lehetünk a mindennapokban egy picit elegánsabbak, hogy nem kell a kényelemről sem lemondanunk.

Legújabban egy őszi blézer általában elasztikus pamutból készül, melyet pont a kedvező tulajdonságai miatt nem is bélelnek, ezzel megtartva az anyag minden előnyét, puhaságát, rugalmasságát. Szabásuk szinte kivétel nélkül szabott fazonú blézer, melyet úgy oldnak meg hogy a jobb kihangsúlyozás érdekében mintás és egyszínű részeket kombinálnak ott ahol az a legelőnyösebb. Ezáltal tulajdonképpen látványban felerősödik a nőies vonal, miközben viselésre egy tökéletesen kényelmes, sőt nem ritkán egy lezser blézer érzetét kapjuk, melyet nagyon szívesen viselünk akár egész nap.


Mi abban szeretnénk segíteni, hogy találj ősszel is valami érdekeset, valami pluszt, amivel feldobhatod a mindennapi ruhatáradat úgy hogy a kényelem marad az első és legfontosabb szempont. 


Figyeld webáruházunkat, augusztus végétől folyamatosan érkeznek a legszebb őszi modellek!




Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*